kolmapäev, 24. oktoober 2018

Taas on käimas KIK-i projekt

Sel õppeaastal on Keskkonnainvesteeringute Keskus andnud rahastuse meie loodushariduslikule projektile "Lasteaed MARI õpib keskkonnaprojektide toel". Järgnevalt tagasisidet Kirsimarja- ja Maasikmarjarühmalt nende põnevatest õppekäikidest.


25. septembril käis Kirsimarjarühm Tartu Loodusmajas tutvumas aktiivse ja mängulise õppeprogrammiga „Mutionu seenejutud”. Lapsed said teadmisi, millistest osadest koosneb seen, milliseid seeni kõlbab süüa ja millistest on parem eemale hoida, millised loomad söövad seeni ja kes on hallitusseened. Selgeks said Eesti tuntumad seened – pilvik, puravik, riisikas, kukeseen ja kärbseseen. Lastel oli ka põnev mikroskoobiga uurida õunausse, hallitust. Päeva lõpetasid harivad ringmängud ja puzzled. Tore oli kõigil.







Kirsimarjarühma õpetajad Rita ja Luule, pildistas õpetaja abi Anneli.

16. oktoobril külastas Maasikmarjarühm Äksis asuvat Jääaja keskust. 

Lemming Lemps viis meid ajarännakule ammustest aegadest tänapäevani. Retke käigus tutvusime jääaja loomadega, kogesime põnevaid jääelamusi, nautisime virmalisi, uudistasime koopaelu ning saime põhjaliku ülevaate meie metsades elanud ja elavatest loomadest ja lindudest.
Teadmised ja elamused, mis lapsed keskusest kaasa said, lõid laste silmad särama ja bussiski  jätkus arutelu antud teemal.





Õpetaja Eneli ja õpetaja abi Annika

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar