esmaspäev, 8. oktoober 2018

Õpetajate päev

Õpetaja, kuidas sa küll ei väsi?
Ikka paitab mind su pehme käsi...

Õpetajate päeva peame lasteaias ikka kõik töötajad üheskoos - on ju iga lasteaias töötav inimene lapsele eeskujuks. Aga eeskuju ongi see, mis last õpetab!
4. oktoobri lõunasel ajal, kui lastel algas lõunauni, saime kogu kollektiiviga üheskoos saalis tähtsat päeva nautida. Laste lõunaund olid valvama tulnud ja ka õhtupoolikut sisustama meie head abilised: Nelli Orgma lasteraamatukogust, lapsevanemad Raivo Suni, Anni Aasna, Janne Karu, Triin Paide, Sirli Sakias, Kirly Kadastik ja Gettre Kivi ning meie endised töötajad Helju Velling ja Kaja Koort.
Õpetajate päeval hõigati traditsiooniliselt ka välja aasta tublimad. Sel aastal pälvis meie lasteaias Aasta Õpetaja 2018 tiitli vanemõpetaja Eve Järviste väga tulemusliku projekti "Ühepajatoit" läbiviimise eest. Aasta Tegija 2018 tiitli sai õpetaja abi Hille Müür, kes on lasteaias õpetaja abina töötanud juba 35 aastat ning ikka jätkub südamesoojust ja pikki paisid kõigile tema kasvandikele.
Peale omas majas peetud pidulikku lõunatundi suundusid kõik õpetajad ja õpetaja abid Põltsamaa valla poolt korraldatud haridustöötajate vastuvõtule Põltsamaa Kultuurikeskusesse.

Vasakul Aasta Tegija 2018 õpetaja abi Hille Müür, paremal Aasta Õpetaja 2018 vanemõpetaja Eve Järviste

Tore kingitus tuli lasteaiale õpetajate päeva eelõhtul Pihlamarjarühma vanematelt, Karli emalt-isalt Helve Nikkelilt ja Raivo Laaneselt. Lasteaial on nüüd oma pildiga seinakell!


Kirjutas Tiia Kaeramaa, fotod Annika Kreitsman ja Tiia Kaeramaa

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar