teisipäev, 23. oktoober 2018

Muusikalised sügishommikud


Oktoobrikuus toimus Lasteaias MARI esmakordselt muusikaliste sügishommikute raames võistlus Metsamiss 2018. Võistlustulle astus 3 osalejat: orav, hunt ja jänes. Esimesena tuligi publiku ette orav, kes rääkis pikalt ja laialt oma elust metsas.

Seejärel tormas sisse hirmunud jänes ning tema hirmu põhjus - hunt. Pingeline olukord õnnestus siiski sõbralikult lahendada ning kõik osalejad rahunesid. Algas esimene voor, milleks oli küsimustevoor. Kuna meie osaliste näol oli tegemist väga tarkade loomadega, siis sellest voorust said kõik ühe punkti ning seis oli väga tasavägine.



Järgmine voor oli pillivoor ning meie osalejad pidid mängima trianglit, kõlapulki või marakat. Tegemist oli publiku jaoks ülimalt naljaka vooruga, kuna selgus, et võistlejad pille mängida ei oska. Orav püüdis kõlapulki puhuda, hunt üritas trianglit hirmutada ning jänes pillas suurest ehmatusest maraka hoopis maha. Sellest voorust keegi kahjuks punkte juurde ei saanud.



Viimaseks vooruks oli kauaoodatud talendivoor. Selles voorus näitasid võistlejad publikule, milles nad kõige osavamad on: orav korjas väga tublisti tõrusid, hunt ulgus ning jänes näitas oma hüppamisoskust. Ka selles voorus said kõik osalised ühe punkti. Sellega meie võistlus lõppes, igal osalejal oli kokku kaks punkti.



Sellele järgnes aga  publikuhääletus -  kõik pealtvaatajad said ühe kastanimuna ning said selle asetada enim meeldinud looma pildi juurde. Hääletus toimus vastavalt reglemendile, kuid oli märgata ka pisieksimusi, näiteks teadmata põhjustel hääletas üks pealtvaataja kahe kastanimunaga. Oli märgata ka hääletajate mõjutamist meie võistlejate poolt (liigne naeratamine, sõbralik hirmutamine). Anonüümseks jääda soovinud hääletaja rääkis hiljem, et hääletas orava poolt, kuna tal olla sidemeid lasteaia direktoriga.



Kui hääletamine oli lõppenud, kuulutati välja võitja, kelleks oli JÄNES. Jänes oli üliõnnelik ja tänas kõiki oma toetajaid. Teise koha saavutas hunt ning kolmanda koha orav. Enne lahkumist kostitasid meie loomad publikut ka oma lemmiktoitudega: orav tõi pähkleid, hunt viinereid ning jänes loomulikult porgandeid. Õnnitleme kõiki võistlejaid tubli soorituse eest ja täname tulemast!

Kirjutas peojuht, muusikaõpetaja Katre Koppel 
Fotograaf õppealajuhataja Annika Kreitsman

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar