neljapäev, 6. juuni 2019

Pardid Põltsamaal

Maisilabürindiga tuntust pälvinud Toretalu koostöös Põltsamaa vallavalitsusega korraldas maikuus omalaadse linnuskulptuuride konkursi. Kutsuti üles kõiki huvilisi looma erinevatest materjalidest suuremõõtmelisi linnuskulptuure, mis peaksid välitingimustes vastu vähemalt ühe suve. Konkursi „Põltsamaa linnurahvas" eesmärk on tähelepanu tõmmata siinsele linnulembusele.
Ka meie lasteaia kollektiiv otsustas konkursil osaleda. Idee leidis internetiavarustest direktor Tiia, põhiline teostus tuli õppealajuhataja Annikalt ja tema kaasalt. Vahvad öökullid, mis sümboliseerivad ka tarkuse jagamist, valvavad nüüd uhkelt mõlema lasteaia eesukse juures.


Eraldi arvestus toimus Põltsamaa valla koolide klasside ja lasteaedade lõikes. OÜ Sawmill of Sadala aitas hankida skulptuuride loomiseks ilmastikukindlat vineeri, millest lõigati välja linnukujud ja saadeti kaunistamiseks lasteaedadele ja koolidele. Need atraktiivsed pardikujud ehivad nüüd roheala, mis asub Põltsamaal Suure silla ja raamatukogu läheduses.


Meie lasteaia laste kätejälgedest sai kokku vahva part, lapsi juhendas vanemõp. Inge
Kirjutas ja pildistas direktor Tiia

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar