teisipäev, 4. mai 2021

Tähistasime volbripäeva

Kevadisel päikselisel neljapäeval kutsus Peanõid Širts Lasteaia MARI väikeseid ja suuri nõidasid õue Väikeste nõidade kevadpeole. Peanõia  käsilased viisid hommikul väikestele nõidadele peokutse ja kaardi, kuhu oli peale märgitud nende rühma tegevuspesade vahel lendamise graafik. 


Kostüümides ja luudadega lapsed said end proovile panna Luuanõia osavusrajal, värvide sorteerimist kiiruse ja täpsuse  peale aitas omandada Mäenõid. Väike nõid kutsus endaga ringmänge mängima ja koos Tuulenõiaga hüpati kellukeste helinate saatel ning võluluuletuse abiga kutsuti tuult kohale. Sõbralik Ämblik rõõmustas lapsi oma võrgulises pesas koos lustlikke tantse tantsides. 







Peo lõpus ootas Peanõid Širts kõiki rühmi eraldi kindlatel kellaaegadel vastuvõtule oma pajuonni juurde, kus ta keetis tervislikku võlutoitu iidse loitsuraamatu abiga. Abistava loitsuga võlus ta pajast välja igale rühmale paberist kotikese magusate ussikestega. Peanõid Širts jäi väikeste nõidade oskustega väga rahule ning lubas aasta pärast tagasi tulla.



Anneli Kaeramaa

Maasikmarjarühma õpetajaabi

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar