reede, 6. september 2019

Palju häid teadmisi maakondlikult lasteaiaõpetajate metoodikapäevalt

28. augustil toimus Palamuse lasteaias Nukitsamees Jõgevamaa lasteaiaõopetajate traditsiooniline sügisene metoodikapäev, sedakorda nime all „ Õige toit ja sirge selg, see on kasvamise telg“.
Metoodikapäevast võtsid osa  ka kolleegid Lätist Priekuli vallast (5 lasteaia esindajad), Narva lasteaed „Käoke“ ja Jõhvist Elena Ušakova (Elena Ušakova Arendus- ja Õppekeskus OÜ).
Metoodikapäeva/konverentsi käigus käsitleti kahte põhiteemat: toidu mõju lapse tervisele ja käitumisele (Annely Soots) ning rühi ja õige kehahoiu kujunemise vajadus (Lena Juškova). Ettekannete käigus osaleti praktiliste loovliikumise harjutuste õppimises, eesmärgiga samu võtteid läbi viia rühmategevustes õppeprotsessi osana (Maire Tamm ja Amino Põldaru).
Meie lasteaiast osalenud õpetajad Rita, Eve, Mairi, Jaanika, majandusjuhataja Kätlin, tervishoiutöötaja Leili ja liikumisõpetaja Merle kiitsid päeva korraldust ja korraldajaid, häid lektoreid ja saadud praktilisi ideid.
Metoodikapäeval anti üle ka maakondlikud tänukirjad, tunnustamaks lasteaiaõpetajaid nende suurepärase töö eest. Meie lasteaiast pälvisid tänukirja õpetaja Eve Järviste (vanemõpetaja, kes on suure innu ja energiaga laste arengule Lasteaias MARI juba 25 aastat omapoolset tuge pakkunud) , õpetaja Jaanika Pärnaste (avatud meele ja tubli tegutsemislustiga õpetaja, kel täitub Lasteaias MARI 10. tööaasta), õppealajuhataja Annika Kreitsman (kelle eestvedamisel on väärtuskasvatus saanud lasteaias MARI uue hoo ja näo) ning direktor Tiia Kaeramaa (Jõgevamaa lasteaedade juhtide ainesektsiooni tegevuse korraldamise eest 2018. aastal). 

Kirjutas direktor Tiia

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar