pühapäev, 21. märts 2021

MARI LASTEAIA TÄHISTAS OMA 48. SÜNNIPÄEVA!

19. märtsil on MARI lasteaia sünnipäev.

Eelmisel aastal jäi sünnipäev koroonaviiruse levimise tõttu pidamata. Praegu kehtivate piirangute tõttu tuli taas nuputada, kuidas seda lasteaias pidada saaks. Aga kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab.

Tänavu käisid kõik rühmad eraldi saalis sünnipäeva tähistamas, mõni rühm oma 2 lapsega, mõni 6 lapsega. Õnnitlusi võtsid vastu nii lasteaia direktor Tiia kui lasteaia maskott Maasikas (kostüümi sisse oli seekord pugenud õpetaja abi Valentina). Laulsime, tantsisime, sõime torti - täpselt nagu tavaliselt sünnipäeval ikka tehakse. Rõõmu paistis küll kõigil jätkuvat!

Lastega tuli ka jutuks, missugune vanus see 48 üldse on. Kas noor? Või juba vana? Lõpplahendusena tuli välja - üks parajalt kena iga, kus lapsepõlv on seljataga, aga kortsudega ja kössis aeg ka veel käes pole.

Palju õnne Sulle, meie armas Lasteaed MARI! Oled oma paljude aastate jooksul aidanud teele suure hulga väikeseid tüdrukuid ja poisse, kes nüüd ise oma väikeseid põnne ja tirtse omakorda Sinule usaldavad.

Sul on toredad ja rõõmsad lapsed, kena kollektiiv ja muhedad lapsevanemad. Kõnni ikka rõõmuradadel ja jaga ohtralt tarkuseteri neile, kes seda Sinult vajavad ja ootavad!









Kirjutas direktor Tiia, fotod õppealajuhataja Annika

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar