kolmapäev, 2. september 2020

Jõgevamaa lasteaiaõpetajate metoodikapäev Palamusel

28. augustil 2020 kogunesid Jõgevamaa lasteaedade õpetajad oma iga-aastasele kokkusaamisele - metoodikapäevale. Sel aastal leidis ettevõtmine aset Palamuse lasteaias Nukitsamees. 

Päeva alustasid lustakalt C. R. Jakobsoni nimelise Torma Põhikooli Linnutaja hoone lasteaiaõpetajad, kelle etteastesse jagus nii laulu, pillimängu kui tantsu, lauluansambilisse oli haaratud ka koolidirektor Heiki.

Järgnes Jõgeva valla abivallavanema Aive Tamme  ja Jõgeva valla haridus- ja kultuuriosakonna juhataja Helle Kajaste tervitus Jõgeva maakonna metoodikapäeval osalejatele. 

Seejärel jagati maakondlikku tunnustust tänukirjade ja raamatutega oma töös silma paistnud õpetajatele.

Tänavune Jõgevamaa aasta lasteaiaõpetaja on C. R. Jakobsoni nimelise Torma põhikooli lasteaia liikumisõpetaja Ly Ant. Lasteaiast MARI pälvisid tunnustuse Pihlamarjarühma meeskond (õpetajad Annika Meri ja Jaanika Pärnaste ning õpetaja abi Valentina Karu), tervishoiutöötaja Leili Sulg ja direktor Tiia Kaeramaa.

Päeva põhiteema oli koolitus, Andres Dvinjaninov rääkis teemal „Õpetaja kui näitleja, näitleja kui õpetajate õpetaja“. Pealelõunal jagas Palamuse lasteaia õppealajuhataja Amino Põldaru jagas muljeid Palamuse lasteaia õpetajate külaskäigust ühte Berliini lasteaeda.













Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar